Poker online

Multi oameni au sustinut ca pokerul ar trebui considerat diferit de gambling in general. Acest argument a fost facut in discutii referitoare la legalizare. Argumentul lor este de obicei ca pokerul este un joc de skill pe cand celelalte jocuri sunt mult mai putin bazate pe acesta.
Suntem de acord insa nu credem ca au explicat foarte bine multe dintre atributele unice ale pokerului. Pokerul online nu necesita doar skill. Cere si dezvolta calitati care sunt esentiale pentru luarea diverselor tipuri de decizii ca si alegerea unei cariere, investirea banilor, efectuarea unei meserii sau cumpararea unei case.
Cercetarea arata ca oamenii au tendinta sa repete actiunile recompensate si sa le intrerupa pe cele pedepsite. Pokerul invata prin recompensarea actiunilor dezirabile ca si gandirea logica si intelegerea altor oameni, si prin pedepsirea actiunilor nedorite ca si ignorarea sanselor si actionarea impulsiva. Exista si alte principii de invatare care se aplica pokerului.

Jocuri de carti

Jocurile de carti se numara printre cele mai apreciate activitati recreationale pe care persoanele de toate varstele le practica atunci cand se intalnesc cu prietenii, cand merg la iarba verde sau pur si simplu cand se plictisesc si doresc sa isi petreaca timpul liber intr-un mod interesant. Pe de alta parte, in prezent, urmand vechile traditii dupa cum veti putea observa si in randurile care urmeaza, jocurile de carti fac parte si din cultura cazinourilor, fiind considerate veritabile jocuri de noroc.
Pe internat gasim o gama larga de site-uri ce ne ofera posibilitatea de a ne delecta cu jocuri de carti gratuite. Incearca si tu !

Jocuri

Esti interesant sa vezi ce jocuri online se mai joaca? Ei bine, in ziua de astazi mult mai multi din cei ce adauga jocuri online cauta sa adauage jocuri cat mai multe netinand cont de ceea ce utilizatorul doreste sa vada, calitatea unui joc, un joc online care sa aiba o grafica placuta care sa se asemene cu cea a unui joc care se joaca pe calculator. Pe site-ul nostru vei gasi doar jocuri online de calitate, o baza care se actualizeaza des doar ca pentru tu sa ai ce sa joci. Avem o categorie speciala si de jocuri 3d, unde vei avea ocazia de a juca cele mai frumoase jocuri de pe internet, care bineinteles sunt in format 3d si necesita instalarea plugin-ului shockwave.
Pe site-ul nostru de jocuri online vei gasi mereu ce sa joci, incepand de la jocuri pentru copii pana la jocuri diverse precum jocuri de biliard, jocuri fotbal sau jocuri cu masini. Incercam pe cat posibil sa te multumim si sa adaugam unele dintre cele mai tari jocuri ce exista pe internet. Te asteptam sa intri si tu pe site-ul nostru pentru a juca jocurile noastre si de ce nu, poate sa adaugi site-ul la favorite si sa mai revii.

BSPlayer – player video pentru Android


In ziua de astazi smartphone-urile devin din ce in ce mai performante pe zi ce trece, iar rularea video-urilor HD sau Full HD fiind fireasca la un astfel de dispozitiv.

Pentru a viziona un video poti folosi aplicatia oferita de sistemul de operare Android sau un player video dedicat, cum ar fi BSPlayer.

Recomandat este sa folositi BSPlayer, adica un player video dedicat deoarece acesta dispune de mai multe functii mult mai complexe decat cel oferit de telefon.

Acesta se afla printre cele mai bune playere video pentru Android, oferind support pentru majoritatea formatelor video si audio, pe langa asta iti ofera posibilitatea de a adauga subtitrari sau de a le cauta pe internet.

Poti reda videoclipuri fie cu decodare hardware, astfel vei economisi baterie si vei mari viteza sau prin software. De preferat este sa folosesti decodarea hardware deoarece videoclipurile ruleaza mai fluid, acest lucru depinzand bineinteles si de modelul de smartphone pe care il aveti.

BSPlayer poate reda continut video prin Wi-Fi direct din folderele partajate in retea fara a mai copia fisierele pe card. Acesta permite rularea videoclip-urilor intr-o fereastra separata de celelalte aplicatii deschise.

Poti selecta steam-ul audio dorit daca urmaresti un video care contine mai multe steam-uri audio.

Poti gasi BSPlayer gratuit (BSPlayer Free) sau la pretul de 5.99 dolari.

Gmail pentru android


Aceasta aplicatie este destinata celor care folosesc contul de email oferit de Google. Pentru a putea sa iti accesezi contul de Gmail de la Google folosind aceasta aplicatie trebuie sa ai o conexiune la internet Wi-Fi sau 3G.

Aplicatia android poate fi folosita si pe mai multe conturi, permitand adaugarea a mai multor conturi de Gmail. Are functii ce iti permit sa citesti, trimiti, stergi si sa cauti mailuri cu ajutorul interfetei bine structurate si aerisite.

Poti folosi aceasta aplicatie pe toate versiunile de Android.

Parteneri

Powered By Blogger