BSPlayer – player video pentru Android


In ziua de astazi smartphone-urile devin din ce in ce mai performante pe zi ce trece, iar rularea video-urilor HD sau Full HD fiind fireasca la un astfel de dispozitiv.

Pentru a viziona un video poti folosi aplicatia oferita de sistemul de operare Android sau un player video dedicat, cum ar fi BSPlayer.

Recomandat este sa folositi BSPlayer, adica un player video dedicat deoarece acesta dispune de mai multe functii mult mai complexe decat cel oferit de telefon.

Acesta se afla printre cele mai bune playere video pentru Android, oferind support pentru majoritatea formatelor video si audio, pe langa asta iti ofera posibilitatea de a adauga subtitrari sau de a le cauta pe internet.

Poti reda videoclipuri fie cu decodare hardware, astfel vei economisi baterie si vei mari viteza sau prin software. De preferat este sa folosesti decodarea hardware deoarece videoclipurile ruleaza mai fluid, acest lucru depinzand bineinteles si de modelul de smartphone pe care il aveti.

BSPlayer poate reda continut video prin Wi-Fi direct din folderele partajate in retea fara a mai copia fisierele pe card. Acesta permite rularea videoclip-urilor intr-o fereastra separata de celelalte aplicatii deschise.

Poti selecta steam-ul audio dorit daca urmaresti un video care contine mai multe steam-uri audio.

Poti gasi BSPlayer gratuit (BSPlayer Free) sau la pretul de 5.99 dolari.

Parteneri

Powered By Blogger